✓ Traditionele Italiaanse koffie
  • ✓ Traditionele Italiaanse koffie
  • ✓ Snelle levering
  • ✓ Gratis verzending vanaf €100
✓ Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
✓ Gratis verzending vanaf €100

Bestellen

Bestellen bij Buscaglione-shop gaat via een paar eenvoudige stappen. Een account is niet verplicht om te bestellen, maar maakt bestellen in de toekomst eenvoudiger.

Plaats een bestelling door producten te selecteren en in de winkelwagen te stoppen. Vul daarna je gegevens in en geef je bezorgadres aan. In de laatste stap kan er worden afgerekend met de door ons beschikbaar gestelde betaalmethoden. Direct na het bestellen komt er een bevestigingse-mail van de bestelling met de factuur als bijlage.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten. Indien je een kortingscode bezit, kan deze tijdens het afrekenen worden ingevoerd.

Bezorgen

Wij bezorgen uitsluitend in Nederland. Bij bestellingen vanaf € 100,00 rekenen wij geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de € 100,00 worden verzendkosten van € 10,00 in rekening gebracht.

Alle bestellingen worden geleverd door DHL. Wij streven ernaar om de bestelling binnen 3 werkdagen te bezorgen. Bestellingen leveren wij op het aangegeven afleveradres. Tijdens het bestelproces kan een ander afleveradres worden gekozen dan het factuuradres. 

Levertijd

Bestel jij oop werkdagen voor 12:00? Dan verwerken wij de bestelling dezelfde dag. Als de bestelling is verwekt, dan komt er een e-mail vanuit DHL met een track & trace code. Via deze track&trace code kan de zending worden gevolgd.

Indien een product niet voorradig is, waardoor de levertijd derhalve langer zal duren, zullen wij telefonisch of per e-mail contact opnemen en laten weten wat de verwachte levertijd zal zijn. Eventueel overleggen wij over een alternatief als wij niet in staat zijn om het product op korte termijn te kunnen leveren.

Altijd als eerste op de hoogte 
zijn van onze ontwikkelingen?

Niks meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief om op 
de hoogte te blijven van leuke ontwikkelingen, aanbiedingen en acties.

× Chatten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw