✓ Traditionele Italiaanse koffie
  • ✓ Traditionele Italiaanse koffie
  • ✓ Snelle levering
  • ✓ Gratis verzending vanaf €100
✓ Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
✓ Gratis verzending vanaf €100

Blends

Horeca blends

Buscaglione streeft naar de allerhoogste kwaliteit in espresso. Alleen de beste koffiebonen worden gebruikt voor onze blends. De barista blends zijn onderverdeeld in vier topkwaliteit melanges: Bar, Eurobar, Oro en Anniversario.

Hoe wordt dit gedaan?

De bonen worden met de hand geplukt en na strenge selectie naar Italië geëxporteerd. Vervolgens worden de melanges zorgvuldig uitgezocht en getest door middel van cupping, waarbij het uitgangspunt is om een uitgebalanceerde en harmonische smaak optimaal tot zijn recht te laten komen. 
 
Onze barista blends staan bekend om de aangename en ronde smaken. Dat komt door onze bijzondere manier van melangeren, waarbij we eerst de bonen per land/ras branden, zodat elke boon de juiste branding krijgt. Daarna stellen we de melange samen. Afhankelijk van de oogst leveren we daarnaast ook een uniek assortiment single origins, onder andere uit Brazilië, Ethiopië en Jamaica. 

Bar

Een blend van 80% Arabica uit Colombia, Brazilië, Centraal-Amerika en Ethiopië. De intense smaak en body krijgt deze koffie door toevoeging van 20% van de beste Afrikaanse Robusta. Bar is een echte Italiaanse espresso-blend met een rijke smaak van donkere chocolade, subtiele kruiden en een zoetje van vanille. Het heeft een rijke en persistente crema. 

Tip: Deze blend is perfect voor een traditionele Italiaanse espresso of cappuccino! 

Euro bar

Een subtiele blend van 90% Arabica uit Colombia, Costa Rica en Kenia, met 10% Robusta uit India van hooggelegen plantages. Een fruitige espresso met subtiele florale hints, een volle body met in de afdronk zachte chocoladetonen. 

Tip: Euro Bar is door de zachtere tonen perfect voor een milde espresso of heerlijke lungo! 

Oro

Een blend van de 80% Arabica bonen uit Brazilië, Mexico en Ethiopië, met de toevoeging van 20% Robusta bonen uit India en Afrika voor een zoete en delicate espresso. Een klassieke Italiaanse espresso vol pure chocolade, zoete tonen en een ronde body, met een prachtige crema 

Tip: Wilt u een lekkere krachtige caffe lungoOro is de juiste keuze ! 

Anniversario

Een blend bestaande uit 90% Arabica bonen uit Brazilië, Costa Rica en Ethiopië. Met 10% washed Robusta bonen uit India voor een rijkere chocoladesmaak. Een typische Noord-Italiaanse, licht rinse espresso met fruitige florale aroma's. Medium bodied.  

Tip: Een mooie fruitige blend, voor een unieke espresso! 

Nieuwsgierig naar meer?

Buscaglione is gedreven om perfectie na te streven, wij doen geen concessies in kwaliteit. De melange is het begin van een perfecte espresso maar Buscaglione helpt haar partners verder door ook de overige factoren op orde te hebben. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je meer weten? Vul dan hier de gegevens van jouw horecaonderneming in! Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. 

Altijd als eerste op de hoogte 
zijn van onze ontwikkelingen?

Niks meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief om op 
de hoogte te blijven van leuke ontwikkelingen, aanbiedingen en acties.

× Chatten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram