✓ Traditionele Italiaanse koffie
  • ✓ Traditionele Italiaanse koffie
  • ✓ Snelle levering
  • ✓ Gratis verzending vanaf €100
✓ Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
✓ Gratis verzending vanaf €100

Blends

Horeca blends

Speciaal voor onze horeca relaties bieden wij de Buscaglione blends aan. Wij streven naar de allerhoogste kwaliteit in espresso. Alleen de beste koffiebonen worden gebruikt voor onze blends. De barista blends zijn onderverdeeld in vier topkwaliteit melanges: Bar, Euro Bar, Oro en Anniversario.

Bar

DARK CHOCOLATE • VANILLA • SPICES

Een intense blend van 80% Arabica uit Colombia, Brazilië, Centraal-Amerika en Ethiopië. De andere 20% bestaan uit de beste Afrikaanse Robusta koffiebonen. De Bar is een medium bodied Italiaanse espresso-blend met een rijke smaak van donkere chocolade, subtiele kruiden en een zoetje van vanille.

 

 

Deze blend is perfect voor een espresso of cappuccino

Euro Bar

FRUITY • CHOCOLATE • SWEET CITRUS

Deze subtiele blend van 90% Arabica is afgekomstig uit Colombia, Costa Rica en Kenia, met 10% Robusta uit India van hooggelegen plantages. De Euro Bar is één van de meest toegankelijke blends van Buscaglione. Een fruitige espresso met subtiele florale hints, een volle body met in de afdronk zachte chocoladetonen.

De zachte tonen zijn perfect voor een milde espresso of lungo

Oro

MINERAL • EARTHY • BROWN SPICE

Als jij van krachtige koffie houdt, is dit iets voor jou! Deze blend bestaat uit 80% Arabica bonen uit Brazilië, Mexico en Ethiopië, met de toevoeging van 20% Robusta bonen uit India en Afrika. Een klassieke Italiaanse espresso vol pure chocolade, zoete tonen en een ronde body, met een delicate en mooie crema.

Oro is de juiste keuze voor espresso of lungo met krachtige, aardse tonen

Anniversario

FLORAL • FRESH • FRUITY

Een fruitige blend bestaande uit 90% Arabica bonen uit Brazilië, Costa Rica en Ethiopië. De Anniversario bestaat uit 10% washed Robusta bonen uit India voor een rijkere chocoladesmaak. Een typische Noord-Italiaanse, licht rinse espresso met fruitige florale aroma's. Medium bodied en geschikt als een verfijnde espresso.

Een mooie fruitige blend, voor een unieke espresso

Hoe zorgen wij voor de hoogste kwaliteit?

De koffiebonen worden met de hand geplukt en na strenge selectie naar Italië geëxporteerd. Vervolgens worden de groene bonen zorgvuldig uitgezocht en getest door middel van cupping. Hierbij is het uitgangspunt om een uitgebalanceerde en harmonische smaak te optimaliseren. 
 
Onze barista blends staan bekend om de aangename en ronde smaken. Dat komt door onze bijzondere manier van melangeren. Wij branden onze koffiebonen eerst per land en ras, waarbij elke boon de juiste branding en complexiteit krijgt. Pas daarna stellen wij de melange samen.
 

Nieuwsgierig naar meer?

Buscaglione is gedreven om perfectie na te streven, wij doen geen concessies in kwaliteit. De melange is het begin van een perfecte espresso maar Buscaglione helpt haar relaties verder door alle bijkomende zaken op orde te hebben. Wil je meer weten? Laat hier de gegevens van jouw horecaonderneming achter! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Altijd als eerste op de hoogte 
zijn van onze ontwikkelingen?

Niks meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief om op 
de hoogte te blijven van leuke ontwikkelingen, aanbiedingen en acties.

× Chatten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw