Horeca

Proefpakket horeca

Goed nieuws! Vanaf nu kunnen horecaondernemers een gratis Buscaglione koffiebonen proefpakket aanvragen. Heb jij altijd al in de wereld van Buscaglione willen stappen? Op basis van de verstrekte gegevens kiezen wij de juiste zak espressobonen. Met deze Barista Pro blend of Professional blend ervaar je het ultieme Italiaanse gevoel met de hoogste kwaliteit koffie in jouw huidige pistonmachine of volautomaat. En het allerleukste is, het is volledig gratis en vrijblijvend om uit te proberen. Het koffiebonen proefpakket aanvragen kan uiteraard via deze link.

Jouw partner in koffie

Buscaglione is het perfecte merk voor horeca die zich met een sterke merkbeleving wil onderscheiden. Bijzonder aan onze espresso is dat we de verschillende single origins afzonderlijk branden, zodat ze hun eigen smaak behouden. Pas dan melangeren we de bonen volgens onze traditionele receptuur. Daarin wijkt onze filosofie af van die van vele andere branders. Onze koffiebonen zijn speciaal geselecteerd en afkomstig uit meerdere werelddelen. In de basis kiezen wij koffiebonen van goede kwaliteit en door onze brandingsmethode creëren wij het hoogste resultaat in het kopje: la resa in tazza.

Ons doel is om onze relaties actief te ondersteunen. Het gebruik van Buscaglione ligt in handen van onze klanten en daarom streven wij ernaar om een unieke, betrouwbare partner te zijn voor de horeca. Wij realiseren ons hoe belangrijk merkbeleving is voor gasten en daarom zorgen wij voor een maximale presentatie van Buscaglione. 

Naast perfecte kwaliteit koffie, werken wij samen met de beste machineleveranciers en delen wij graag onze kennis met onze klanten. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Buscaglione Barista Academyspeciaal opgezet voor onze horecarelatiesIn de horeca kent Buscaglione een groeiend aantal fans. Onder andere De Librije***Morgan & MeesDKoffiesalon, BaBaut, De Pizzabakkers en Brasserie van Dam waarderen de volle smaak van Buscaglione Espresso. 

Horeca blends

Wij stellen een ruime keuze aan Buscaglione koffieblends van hoogwaardige kwaliteit. Voor alle koffievariëteiten in uw horecabedrijf hebben wij een perfect passende melange. Wij bieden de Bar, Eurobar, Oro en Anniversario aan als welbekende melanges onder de barista's. Ontdek hier meer over onze toplijn bonen voor barista’s.

High volume

Banqueting afdelingen vereisen high volume toepassingen waar onze Buscaglione Filter Professional speciaal voor ontwikkeld is. Classico, Arabica en Decaffeinato zijn tevens verkrijgbaar in twee formaten (portion packs) voor professionele filtermachines. Om de versheid te bewaken is onze filterkoffie in portion packs verpakt onder beschermende atmosfeer. Voor volautomaten leveren we een uitstekende kwaliteit bonen tegen een aantrekkelijke prijs.

Low volume

Voor kleinere horeca en hotelsuites hebben wij verschillende koffie en mini-systemen: ESE-servings, Nescaps en onze eigen capsules. Onze systemen combineren Italiaanse espresso-traditie met gebruiksvriendelijkheid. De meeste Buscaglione-blends zijn beschikbaar voor onze mini-systemen. Voor maximale versheid worden onze koffiecapsules per stuk verpakt.

Systemen

Omloopsnelheid, piekbelasting en personele invulling zijn belangrijke factoren voor de systeemkeuze. Die zijn bepalend voor de keuze van de machine: traditionele halfautomaten, volautomatische bean-to-cup machines of serving systemen. We werken samen met de beste machineleveranciers en kunnen systeemoplossingen bieden voor elk type horecabedrijf.

Kom in contact

Buscaglione is gedreven om perfectie na te streven, wij doen geen concessies in kwaliteit. Probeer de bijzondere smaak van onze koffie zelf ook eens en stap in de wereld van Buscaglione. Onze mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen onze klanten graag verder. Vul hier de gegevens van jouw horecaonderneming in! Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. 

Maak kennis

Altijd als eerste op de hoogte 
zijn van onze ontwikkelingen?

Niks meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief om op 
de hoogte te blijven van leuke ontwikkelingen, aanbiedingen en acties.

× Chatten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram