✓ Traditionele Italiaanse koffie
  • ✓ Traditionele Italiaanse koffie
  • ✓ Snelle levering
  • ✓ Gratis verzending vanaf €100
✓ Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
✓ Gratis verzending vanaf €100

Jouw partner in koffie

Buscaglione is het perfecte merk voor horeca die zich met een sterke merkbeleving wil onderscheiden. Bijzonder aan onze espresso is dat wij verschillende single origins afzonderlijk branden, zodat ze hun eigen smaak behouden. Pas dan melangeren wij de bonen volgens onze traditionele receptuur. Daarin wijkt onze filosofie af van die van vele andere branders. Onze koffiebonen zijn speciaal geselecteerd en afkomstig uit meerdere werelddelen. In de basis kiezen wij koffiebonen van goede kwaliteit en door onze brandingsmethode creëren wij het hoogste resultaat in het kopje: la resa in tazza.

Naast perfecte kwaliteit koffie, werken wij samen met de beste machineleveranciers en delen wij graag onze kennis met onze klanten. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Buscaglione Barista Academyspeciaal opgezet voor onze horecarelaties.

Ons doel is om onze relaties actief te ondersteunen. Het gebruik van Buscaglione ligt in handen van onze klanten en daarom streven wij ernaar om een unieke, betrouwbare partner te zijn voor de horeca. Wij realiseren ons hoe belangrijk merkbeleving is voor gasten en daarom zorgen wij voor een maximale presentatie van Buscaglione. In de horeca kent Buscaglione een groeiend aantal fans. Onder andere Hilton Hotels & Resorts, Sofitel The Grand Amsterdam, Restaurant Aan de Poel **, 't Nonnetje **, Restaurant 212 **, Restaurant VermeerMorgan & MeesDKoffiesalon, Bar Baut, De Pizzabakkers en Brasserie van Dam waarderen de volle smaak van Buscaglione Espresso.

Onze koffie proberen?

Benieuwd naar onze koffie? Horecaondernemers kunnen een gratis Buscaglione koffiebonen proefpakket aanvragen. Heb jij altijd al in de wereld van Buscaglione willen stappen? Op basis van de verstrekte gegevens kiezen wij de juiste zak espressobonen. Met onze Barista Lijn blends of Professional blends ervaar je het ultieme Italiaanse gevoel met de hoogste kwaliteit koffie in jouw huidige espressomachine (halfautomaat) of volautomaat. En het allerleukste is, het is volledig gratis en vrijblijvend om uit te proberen. Het proefpakket aanvragen kan via deze link.

Een greep uit onze partners

Kom in contact

Buscaglione is gedreven om perfectie na te streven, wij doen geen concessies in kwaliteit. Probeer de bijzondere smaak van onze koffie zelf ook eens en stap in de wereld van Buscaglione. Onze mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen onze klanten graag verder. Vul hier de gegevens van jouw horecaonderneming in! Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. 

Maak kennis

Altijd als eerste op de hoogte 
zijn van onze ontwikkelingen?

Niks meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief om op 
de hoogte te blijven van leuke ontwikkelingen, aanbiedingen en acties.

× Chatten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw