NLEN

De coolste cocktailbar van de Wine Professional 2018

Van 8 tot en met 10 januari knalden we op de Wine Professional 2018. Op een gloednieuwe stand werden we geflankeerd door onze nieuwe premium brands Newby Teas en de tonics van London Essence. Het bleek een schot in de roos. Onder dit bericht vind je een foto-reportage van onze succesvolste beurs ooit!

Primeur met London Essence
Op de Wine Professional 2018 introduceerde Buscaglione voor het eerst de de high end mixers van London Essence. Met London Essence biedt Buscaglione een premium mixer voor (non-) alcoholische cocktails en aperitieven zoals de populaire espresso-tonics. Espresso-tonics zijn ideaal als aperitief of als non-alcoholische cocktail. De productrange van London Essence bestaat uit: Classic London tonic, Grapefruit & Rosemary tonic, Bitter orange & Elderflower tonic, Delicate Ginger Ale.

Signature serves
Traditiegetrouw opende Buscaglione iedere ochtend om 10.30 uur de Wine Professional met een verrukkelijke Italian espresso van onze topbarista Victor Constandse. Maar behalve voor een Italiaanse espressoshot, wisten de beursbezoekers ons dit jaar ook massaal te vinden voor de lekkerste cocktails die bartender Richard Zijlstra voor ons had bedacht. Zoals de espresso-tonic Bonnaparte, een verrukkelijke signature serve van Richard op basis van aged rum, mandarine Napoleon, een shot Buscaglione espresso, chocolate/orange syrup, orange bitters en tot slot London Essence Bitter Orange & Elderflower tonic water.
Buscaglione-partner Newby Teas verraste onze gasten met de lekkerste thee en tisane. Het Londense merk van oprichter Nirmal Sethia gebruikt alleen single estate theebladeren van de hoogste kwaliteit.

Wilt u meer weten over Buscaglione Espresso, Newby Teas of London Essence Tonics? Laat het ons weten.