NLEN

Koffiesalon opent haar deuren in WTC Rotterdam

De Koffiesalon opent dit voorjaar haar deuren in de lobby van het Word Trade Center Rotterdam. Eigenaar Diederik Habbema: ‘Na zes Amsterdamse vestigingen zijn wij trots om onze eerste Rotterdamse vestiging te openen’. De vestiging van De Koffiesalon is onderdeel van een plan om WTC Rotterdam toegankelijker te maken voor de stad, aldus Angélique van Hienen, managing director van WTC Rotterdam. 'Zodat heel Rotterdam dit mooie Rijksmonument kan ervaren.'

Beste van Nederland
In Amsterdam is de Koffiesalon al jaren een begrip. In 2015 werd de Koffiesalon met Buscaglione door een internationale jury gekozen als beste koffiemaker van Nederland. Een enorme prestatie met 65 barista’s. Diederik Habbema: 'Ons doel is om elke dag de beste koffie van Nederland te maken. Geen vreemde smaakjes, geen rare titels, geen fratsen. Elke dag duizenden koppen koffie, die allemaal uitmuntend moeten zijn.' Aan de voorkant is iedere koffiesalon hetzelfde, aangepast aan het gebouw en de buurt. Aan de achterkant is het één bedrijf met één barista-opleiding met overal dezelfde procedures en producten.

World Trade Center Rotterdam
World Trade Center Rotterdam, gesitueerd in het bruisend stadscentrum van Rotterdam, beschikt over een totaal vloeroppervlak van 76.000 m². Het voormalige Beursgebouw biedt huisvesting aan meer dan 250 huurders. Naast de huurmogelijkheid van state of the art kantoorruimte, staat het gebouw bekend om het hoge voorzieningenniveau: zoals een congrescenter, het WTC Rotterdam Business Center (flexibele werkomgeving), Business Services, parkeergarages, Business Club, shops, diverse horeca en een Art Gallery.