NLEN

The London Essence: geraffineerde mixers voor het topsegment

Buscaglione introduceert de high end mixers van The London Essence, een range van elegante en zeer uitgebalanceerde mixers voor het topsegment van de horeca.

Met behulp van moderne distillatietechnieken, passie en de suggesties van vooraanstaande bartenders in Londen, creëert The London Essence zorgvuldig gekalibreerde mixers. Elke mixer van The London Essence bevat een gedistilleerde essence, om een unieke aromatische smaak te leveren. Alle mixers van The London Essence zijn caloriearm, met een natuurlijke zoetheid.

Met The London Essence biedt Buscaglione een premium mixer voor (non-) alcoholische cocktails en aperitieven zoals bijvoorbeeld de populaire espresso-tonic. Een espresso-tonic is ideaal als aperitief of als non-alcoholische cocktail. De subtiel lichte mixers brengen het beste naar boven in premium spirits als gin, vodka, rum, tequila, cognac, etc. De range van The London Essence bestaat uit:

Classic London tonic
Een precieze balans van zoete citrus tonen, aangenaam bittere kinine en gedistilleerde essence van jeneverbessen. We raden aan om deze moderne klassieker te combineren met droge gins, graan vodka's en zelfs barrel aged rum.

Grapefruit & Rosemary tonic
Een combinatie van cold pressed grapefruitolie en gedistilleerde essence van rozemarijn, met een vleugje kinine. Deze tonic past goed bij citrus gebaseerde gins en - als je wat avontuurlijker bent - ontdek hoe het de bitterheid van aperitieven complimenteert.

Bitter orange & Elderflower tonic
Een mix van etherische olie uit de schil van de sinaasappel, een gedistilleerde essence van vlierbessen en een vleugje kinine. Combineer deze tonic met gin’s waar de jeneverbes de boventoon voert, druiven- of rogge vodka's en, wat innovatiever, met reposado tequila’s.

Delicate Ginger Ale
Een nauwkeurige balans van geweekte gemberwortel met gedistilleerde essences van anijszaad en venkelzaad. Combineer deze Ginger Ale met blended whisky’s of probeer het eens met cognac.

The London Essence Company werd opgericht in 1896 en vergaarde grote faam als distillateur van vruchten en andere plantaardige producten.

Neem contact met ons op voor meer informatie.