NLEN

Buscaglione partner van Chefs (R)evolution 2018

Buscaglione is opnieuw de trotse partner van Chefs (R)Evolution, het toonaangevende culinaire evenement van Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle. Het event dat elke twee jaar plaatsvindt, wordt dit jaar gehouden op 9 en 10 september. Het wordt de vierde editie van het culinaire spektakel, na 2016, 2014 en 2012.

Tijdens eerdere edities van Chefs (R)evolution wisten Jonnie en Thérèse Boer grote namen vanuit de hele wereld naar Zwolle te halen. Een paar namen uit de line up van 2018: Paul Pairet van driesterrenrestaurant Ultraviolet in Shanghai (Nr. 41 van de wereld), Jordi Roca van driesterrenrestaurant El Celler de Can Roca in Gerona (Nr. 3 van de wereld) en Mitsuharu Tsumura, chef van het beste latijnsamerikaanse restaurant Maido in Lima (Nr. 8 van de wereld).

Jonnie en Thérèse organiseren het festival samen met Carola en Thomas Ruhl en het team van Port Culinaire. komende weken worden meer details bekend gemaakt. Volg al het nieuws op de site van Chefs (R)Evolution.