NLEN

Alles over de unieke mixers van The London Essence

Onlangs introduceerde Buscaglione Benelux de premium mixers van THE LONDON ESSENCE COMPANY, een verzameling vakkundig gedistilleerde mixers. Vanwege de enorme vraag naar deze unieke mixers lanceren we nu een gloednieuwe website.

Een cocktail om wakker te worden

Onze barista-melanges Bar, Oro, Anniversario en Eurobar zijn de ideale basis voor cappuccino’s en latte’s, maar ook voor zelfgemaakte zomerse ijskoffie of een verkwikkende cocktail zoals de beroemde espresso martini.

Lekker ouderwets jammen!

Bij Buscaglione houden we van een beetje stoere barista. Van energieke jongens en meiden die in een volle zaak lekker lopen te jammen achter de machine en er op een dag een paar kilo koffie doorheen malen. Nederlands barista-kampioen Jeroen Veldkamp ziet een trend van eenvoudigere machines en meer gebruik van blends. 'Neus omhoog en gewoon rammen.'

Nieuw! de high end mixers van The London Essence

Buscaglione introduceert de high end mixers van The London Essence, een range van elegante en zeer uitgebalanceerde mixers voor het topsegment van de horeca.

Groot culinair spektakel in september!

Buscaglione trotse partner van Chefs (R)Evolution 2018

Amsterdamse Koffiesalon maakt sprong naar Rotterdam

De Koffiesalon opent dit voorjaar haar deuren in de lobby van het Word Trade Center Rotterdam. Eigenaar Diederik Habbema: ‘Na zes Amsterdamse vestigingen zijn wij trots om onze eerste Rotterdamse vestiging te openen’.

Drie dagen knallen op de Wine Professional

Van 8 tot en met 10 januari knalden we op de Wine Professional 2018. Op een gloednieuwe stand werden we geflankeerd door onze nieuwe premium brands Newby Teas en de tonics van London Essence. Het bleek een schot in de roos. Bekijk de foto-reportage.

Buscaglione sponsor van verkiezing beste terras van Nederland

De Terras Top 100 is een landelijk bekende wedstrijd waarin ieder jaar het beste terras van Nederland wordt gekozen. Interesse? Schrijf je via ons in.

SWEETS hotel geeft nieuw leven aan Amsterdamse brugwachtershuisjes

Achtentwintig unieke brugwachtershuisjes verspreid over Amsterdam, vormen samen het SWEETS hotel, een nieuw concept voor iedereen die Amsterdam wil ervaren vanaf een brug.

Claudia Brevet uitgeroepen tot Gastvrouw van het Jaar

‘Een topgastvrouw,’ aldus GaultMillau over de gastvrouw van Inter Scaldes** in Kruiningen

Fotoverslag Museumplein Polo

Van vrijdag 29 september tot zondag 1 oktober draafden de polo-paarden weer over het Museumplein in Amsterdam. Buscaglione was erbij. Een foto-impressie.

Bewaar je espresso-shots

Tijdens een inspirerende worskhop deed Richard Zijlstra van Triple C Beverage Solutions de barista's van Buscaglione en de koffiesalon voor hoe je gemakkelijk een superlekkere coffeecocktail kunt maken waarmee je ook nog eens verspilling voorkomt.

Royal Polo, 26 en 27 augustus

Breng je eigen picknickmand mee en geniet van de actie op het veld tijdens Royal Polo at the Palace.

Tour Culinair raast door Zeeuws-Vlaanderen

Komend weekend fietst het peloton van de Tour Culinair door Zeeuws-Vlaanderen. Op maandag staat zelfs een heuse tijdrit op het programma waarin de pedaleurs uit de horeca over de gevaarlijke kasseien van de Smokkelweg, op de grens met Nederland en België, zullen stoempen.

Nieuwe eigenaar Bernhard van Oranje geeft circuit kwaliteitsimpuls

Buscaglione Espresso is de nieuwe koffieleverancier van Circuit Zandvoort. Het Italiaanse topmerk gaat de koffie verzorgen in de nieuwe restaurants van het circuit.

Buscaglione is de trotse sponsor van de Eredivisie Horeca, een netwerk van 40 toonaangevende horecabedrijven.

Toprestaurants kiezen bijzondere melange

Sinds kort schenkt driesterrenrestaurant De Librije onze Indian Robusta. Jawel, dat is 100% Robusta. Ook tweesterrenrestaurant ‘t Nonnetje en restaurant Kaatje bij de Sluis hebben onze Indian Robusta op de molen. 

Bij de beste koffie hoort de beste thee

Vakblad Misset Horeca toont mooiste koffies van Nederland

Onder de titel ‘Knappe koppen: inspirerende koffiepresentaties’ laat Misset Horeca de mooiste koffiepresentaties van Nederland zien.

WK: Alle aandacht voor smaak in het kopje

World Barista Championship Seoul, 9-12 november

Het World Barista Championship (WBC) heeft haar regels flink aangescherpt. Er is nog meer aandacht voor La Resa in Tazza, de smaak in het kopje.

Stach Food opent in WTC

15e vestiging succesvolle foodstore opent in WTC

In het WTC in Amsterdam opende onlangs Stach Food. Het is alweer de 15e vestiging van deze goddelijke eetformule. Vanaf het eerste uur werkt Stach met Buscaglione.

Contract op Wine Professional ondertekend

Buscaglione Espresso is sponsor geworden van de Tour Culinair (TC). Het contract met de fietsende kopstukken uit de horeca werd op de Wine Professional ondertekend door Tour Culinair-voorzitter Ton Lenting en Buscaglione-eigenaar Anton Willemars.

Meest Markante ondernemer 2017

Michiel van der Eerde is uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017. Hij werd gekozen uit veertien regionale winnaars.

Primeur: eerste Café Racer van Nederland

In de trainingsruimte van Buscaglione staat een schitterende driegroeps Café Racer van Sanremo te glimmen, de eerste in Nederland.

Nieuwe hotspot voor foodnomade

Voor alle foodnomaden is er goed nieuws! Vanaf december kunnen jullie terecht bij Liquid Mokum.

Buscaglione en Newby samen

Bezoek ons op stand D054 van Gastronomie Utrecht en geniet van onze overheerlijke drinks.

Buscaglione en Dutch Design

Tijdens de Dutch Design Week van 22-29 oktober brengen de uitmuntende chef-koks Jef Schuur, Luc Kusters en Peter Gast een ode aan de Nederlandse grond en eetcultuur. Wat deed de Italiaanse espresso van Buscaglione daar?

Bijzonder bakkie

De eerste foto's van onze gloednieuwe Piaggio Apecar in volle glorie, uitgerust met een tweegroeps Mirage van Kees van der Westen.

Ondernemer met de meeste lef

KHN Amsterdam roept Michiel van der Eerde van het moving restaurant Baut en het restaurant C uit tot Meest Markante Horecaondernemer.

Buscaglione revolutie

Bij de koffiebar van Buscaglione Espresso zijn tijdens Chefs Rev twee revoluties in één keer te beleven: een eenmalige espresso van 100% robusta, en de revolutionaire Faema E71.

Buscaglione schittert op Koffie Top 100

De vakjury van de Koffie Top 100 was tijdens de Koffie Top 100 weer eens laaiend enthousiast over Buscaglione Espresso op de Koffie Top 100

Wie staat er dit jaar in de Koffie Top 100?

Op woensdag 10 augustus gaat de hoofdjury van de Koffie Top 100 op pad. Wie wordt de winnaar van dit jaar? Het beloofd weer een super spannende race te worden om de titel beste koffiezaak van Nederland.

Paarden op Museumplein

Buscaglione is de trotse partner van een spectaculair nieuw evenement op Het Amsterdamse Museumplein.

kwaliteitsmuziek bij ADATP

Het Amsterdamse Bos verandert op 16 juli weer in een dansvloer tijdens A Day at the Park.

'Buscaglione is er weer!'

Op de Week van de Ondernemer in Groningen stonden de mensen rijen dik voor een heerlijke Buscaglione espresso.

Buscaglione at World of Coffee

Buscaglione trainers Wendy Veken and Bobby Dijkman had a lot of fun, gathered experience and made new contacts at The World of Coffee 2016 in Dublin.

Prijs voor beste hotel

Amsterdam sleept alle prijzen weg

Ruim 100 gasten uit de hotellerie waren donderdag 23 juni getuige van de uitreiking van de prestigieuze Dutch Hotel Award.

Librije als komeet omhoog

Driesterrenrestaurant De Librije heeft een spectaculaire stijging doorgemaakt in de fameuze lijst World’s 50 Best Restaurants.

Coffeebreak op NK

Van der Hek beste sommelier van Nederland

In een zinderende finale won Jan-Willem van der Hek de titel ‘Beste sommelier van Nederland’. Buscaglione was erbij.

Feestelijke proeverij

Karakter Wijnimport vierde de verhuizing naar een nieuwe locatie aan de Grasweg in Amsterdam-Noord met een grote overzichtsproeverij. Buscaglione was erbij.

Buscaglione op horeca-top

Grootste horecabedrijven van Nederland vieren recordjaar

In The College Hotel in Amsterdam waren de 100 grootste horecabedrijven van Nederland samen om een recordjaar te vieren. Buscaglione Espresso was erbij.

Geniet van le Fruit de Monin

Professioneel siropenmerk en Buscaglione-partner Monin timmert flink aan de weg met hele bijzondere lijn fruitsiropen.

sportauto's: crème de la crème

In Amsterdam werd voor het eerst de Capital Cars & Classics georganiseerd. Twee dagen lang stond de crème de la crème op autogebied in de Kromhouthal.

Robert Kranenborg krijgt lintje

Robert Kranenborg mag zich Ridder in de Orde van Oranje Nassau noemen. De beroemde chefkok en ambassadeur van Buscaglione espresso kreeg dinsdag 26 april de koninklijke onderscheiding.

Buscaglione & Le Clair

A match made in heaven: Le Clair en Buscaglione. Le Clair is een café-patisserie in Parijse stijl, waar de Franse éclair de hoofdrol speelt. De combinatie met onze Italiaanse espresso is ronduit geweldig.

restaurant C

Bij restaurant C van chefkok Michiel van der Eerde draait alles om graden Celsius. De gerechten op de menukaart zijn ingedeeld op temperatuur.

Koffiemachine met Apple-genen

Het allernieuwste, überhippe apparaat in de barista-scene heet Blossom.

De strak vormgegeven Blossom is een high tech machine vol slimme elektronica. De Blossom Brewer, zoals Kuempel’s vinding voluit heet, wordt in Nederland op de markt gebracht door Buscaglione Espresso.

Ciao voor thuis en onderweg

De Ciao is een handzame espressomachine ideaal voor hotelkamers, kantoor of thuis. Maar hij is ook klein genoeg voor onderweg, bijvoorbeeld op de boot.

BUSCAGLIONE Roma 1899