NLEN

Compleet programma voor hotels

Buscaglione is het perfecte merk voor hotels die zich met een sterke merkbeleving willen onderscheiden. Omdat we ons realiseren hoe belangrijk merkbeleving is voor gasten, zorgen wij voor een maximale presentatie van Buscaglione. Van een adembenemende Italiaanse espressobar in de lobby, tot Buscaglione filterkoffie voor banqueting en een mini-espresso-systeem voor de hotelsuites. Een koffiebar van Buscaglione werkt als een magneet. Op gasten, maar ook op publiek van buiten.

Omloopsnelheid, piekbelasting en personele invulling zijn belangrijke factoren voor de systeemkeuze. Die zijn bepalend voor de keuze van de machine: traditionele halfautomaten, volautomatische bean-to-cup machines of serving systemen. We werken samen met de beste machineleveranciers. In onze showroom in Breukelen staan verschillende systeemoplossingen voor elk type horecabedrijf. Bestaande systemen worden door ons serviceteam afgesteld of aangepast aan de eisen van Buscaglione koffie.

Topkwaliteit filterkoffie en portion packs
Voor professionele barista’s leveren we onze toplijn bonen: Oro, Bar, Eurobar en Anniversario. De bonen van Buscaglione worden met de hand geplukt en komen van de beste plantages. Voor volautomaten levert Buscaglione uitstekende koffie tegen een aantrekkelijke prijs. Speciaal voor volautomaten is er Buscaglione Professional Silver en Buscaglione Professional Gold.

Professional Silver is een klassieke Italiaanse blend. De melange en de manier van branden garanderen een maximum output van boon en machine. Perfect voor ontbijt, banqueting, vergadercentra en andere high volume locaties. Professional Gold heeft een intenser aroma en meer tonen van chocolade. Het is een full bodied melange en zeer geschikt voor een echte Italiaanse espresso of als basis voor een cappuccino uit een volautomaat.

Onze filterkoffie leveren we in twee formaten portion packs. De filterkoffie van de portion packs is afgestemd op de verschillende maten containers van filterkoffiemachines. Geen verspilling, altijd verse koffie en geen noodzaak van het afmeten van de juiste hoeveelheid koffie.

Plug&Play voor hotelkamers
Voor hotelsuites hebben we verschillende mini-systemen: servings, Nescaps en onze eigen capsules. Onze kamer-systemen combineren Italiaanse espresso-traditie met gebruiksvriendelijkheid. De meeste Buscaglione-blends zijn beschikbaar voor onze mini-systemen. Maar we kunnen ook een eigen unieke blend creëren, onder eigen label. Voor maximale versheid worden onze koffiecapsules per stuk verpakt.