NLEN

Buscaglione in top Koffie Top 100

Op woensdag 10 augustus gaat de hoofdjury van de Koffie Top 100 op pad. Wie wordt de winnaar van dit jaar? Het beloofd weer een super spannende race te worden om de titel beste koffiezaak van Nederland.

Al sinds het begin van de Misset Horeca Koffie Top 100 in 2012, toen Buscaglione met de koffiesalon tot winnaar werd uitgeroepen, staan we in de top.In 2015 werd Palladium nipt tweede. ‘De lungo is aangenaam in aanzet, heeft een zacht mondgevoel en is niet te uitgesproken, wat past bij het karakter van de zaak. Ook de espresso heeft een aangenaam mondgevoel en in de smaak chocolade en grondtonen. De cappuccino is werkelijk top. Perfecte smaakbalans tussen de krachtige espresso en de opgeschuimde melk. Zo wil je hem overal hebben.’ Aldus de vakjury.

Vorig jaar stonden er maar liefst 7 Buscaglione-bedrijven in de Top 100: Palladium (plek 2), Coffee Bakery Haarlem (plek 24), Capisce Sluis (plek 31), De Pizzabakkers Amsterdam (plek 46) The Grand (plek 57) Coffee Concepts (plek 74) en Skylounge (plek 75). Daarmee bewijst Buscaglione een van de meest constante branders van Nederland te zijn.

We zijn erg benieuwd welke Buscaglione-bedrijven dit jaar in de Top 100 staan. De bekendmaking van de Misset Horeca Koffie Top 100 vind plaats op maandag 12 september bij Studio 21 in Hilversum.