NLEN

Buscaglione schittert in Studio 21

Met maar liefst negen namen in de Top 100 stond Buscaglione Espresso flink in de spotlights tijdens de presentatie van de Misset Horeca Koffie Top 100, afgelopen maandagavond in Studio 21 in Hilversum.

De vakjury van de Koffie Top 100 was laaiend enthousiast over onze koffie. Zes van onze relaties stonden zelfs in het felbegeerde 'linkerrijtje'.

Over onze topper Capisce in Sluis schreef de jury een lovend rapport: 'De eigenaren hebben hun team van alle benodigdheden en trainingen voorzien om uitmuntende koffies te bereiden, en die opzet is meer dan geslaagd. Want wát een goede koffies! Eigenaar Isabel Claerhout zet een lungo van Buscaglione Eurobar die verrassend mild van smaak is. Zeer aangenaam, daarvan neem je gerust een tweede.'

Over onze espresso scrhijft de jury: ' De Buscaglione Bar is perfect in balans. Een zachte body gaat vergezeld van frisse aroma’s en een chocolade-afdronk. In de fraai gepresenteerde cappuccino kietelen de mokkatonen de tong. Nice! De gastvrijheid en bereidheid om elke gast te vermaken, is hier duidelijk aanwezig. Hier voelt een gast zich welkom, en die komt graag terug. En zeker óók voor de koffie.'

Hall of Fame

Niet alleen de Buscaglione koffiezaken scoorden tijdens deze editie van de Koffie Top 100. De 350 bezoekers betraden de zaal via een gang met aan weerszijden zeven metershoge Buscaglione-posters waarin we ons Barista Exchange program aankondigen. (later meer.)

Het complete Buscaglione-lijstje van de Koffie Top 100 editie 2016:

65 De Duvel Amsterdam
53 De Pizzabakkers, Plantage Kerklaan
52 The Grand Hotel Amsterdam
48 SkyLounge Amsterdam
35 Café Arnhem
25 Prinsenhof Groningen
24 Foyer Restaurant Club Rex in Hilversum
12 De Koffiebar in Rotterdam
6 Koffiesalon Capisce in Sluis

Lees alles over de beste honderd koffie-serverende horecazaken in Nederland op www.missethoreca.nl