NLEN

Bij de beste koffie hoort de beste thee

Onder het motto ‘Bij de beste koffie hoort de beste thee’ trekken Buscaglione en Newby de komende tijd vaker samen op. Tijdens Gastronomie Utrecht staan Newby Teas en Buscaglione Espresso samen op een stand. Bezoek ons aanstaande maandag en dinsdag op stand D054 en geniet van onze overheerlijke drinks.

Maandagavond 7 november worden tijdens de Nacht van GaultMillau de winnaars bekendgemaakt van de GaultMillau Awards. Buscaglione en Newby reiken een mooie prijs uit aan de beste sommelier van Nederland. Een klein tipje van de sluier: de kanshebbers voor de prijs van Beste Sommelier zijn Lendl Mijnhijmer van Waterproef in Scheveningen, Richelle van Gemert van Cordial in Oss, Melanie Hoogland van de Bokkedoorns in Overveen, Debbie Kupers, van Bloemenbeek in De Lutte en Nabil Touires van Visaandeschelde in Amsterdam. Andere awards die worden uitgereikt zijn chef van het jaar en gastheer/gastvrouw van het jaar.

Gastronomie Utecht is een samenwerking tussen The Wine & Food Association en De vakbeurs Gastronomie. Door het bundelen van de krachten ontstaat in Utrecht een nationaal event op het gebied van gastronomie.

Gastronomie Utrecht: maandag 7 en dinsdag 8 november 2016
Locatie: Jaarbeurs in Utrecht
www.vakbeursgastronomie.nl