NLEN

Fantastische 'race-machine' van Sanremo

De spectaculaire Sanremo Café Racer is een ruige machine geïnspireerd op de café race-motorfietsen uit de jaren ’50. Dat waren kaalgestripte standaardmotoren, zogenaamde naked bikes. Ook onze espressomachine oogt gestript, met zijn stoere frame en opengewerkte behuizing. Daarachter zie je de knalrode boiler, de bedrading en het leidingwerk glimmen. (scroll naar beneden voor meer foto's!)

Maar anders dan de motoren is deze eye catcher van San Remo verre van naked, ondanks zijn stoere uiterlijk. De Café Racer-espressomachine beschikt over de laatste snufjes zoals een individuele temperatuur- en drukregeling per groep. LCD-schermen aan de voorkant van elke koffiegroep geven alle zet-informatie precies weer. De machine is gebaseerd op de Opera, het absolute topmodel van Sanremo.

De Café Racer is geleverd door Buscaglione-partner Jan Eijkelboom van Espresso Express, sinds 2001 de officiële dealer van Sanremo espresso apparatuur en zichtbaar trots op deze primeur.

De Café Racer is een fantastische eyecatcher in elke horecazaak. Ben je geïnteresseerd in de Café Racer van Sanremo, maak dan snel een afspraak voor een presentatie.