NLEN

Buscaglione Tour-sponsor

Contract op Wine Professional ondertekend

Buscaglione Espresso is sponsor geworden van de Tour Culinair (TC). Het contract met de fietsende kopstukken uit de horeca werd op de Wine Professional ondertekend door Tour Culinair-voorzitter Ton Lenting en Buscaglione-eigenaar Anton Willemars.

TC-Voorzitter Ton Lenting is blij met de sponsoring door Buscaglione Espresso: ‘De Tour Culinair kan niet georganiseerd worden zonder de bijdragen en de steun van sponsoren. Wij prijzen ons gelukkig met bedrijven en instanties als Buscaglione, die ons initiatief een warm hart toedragen en het netwerk ondersteunen.’

Klasbak
Het peloton van de Tour Culinair bestaat uit kopstukken uit de horeca: bijzondere ondernemers, bestuurders, adviseurs en journalisten. Allemaal vertegenwoordigen ze een bedrijf, overheidsinstantie of organisatie actief in horeca, toerisme of recreatie. Het doel is netwerken en promotie van de horeca. Jaarlijks fietsen er in het TC-peloton een paar prominenten of politici mee als gastrijder. Onderweg bezoeken ze de nodige horecabedrijven.

In de regio waar de Tour dat jaar verreden wordt, reikt het TC-peloton de Klasbaktrofee uit. Die huldeblijk gaat naar een horeca-ondernemer die zich onderscheidt en een voorbeeld is voor andere ondernemers.

Maar eerst rijdt het horeca-peloton op 28 april de Voorjaarsklassieker rondom Utrecht. Bij Buscaglione in Breukelen krijgen de renners ongetwijfeld de beste koffiestop die ze ooit hebben meegemaakt.