NLEN

Stach weet wat lekker is

15e vestiging succesvolle foodstore opent in WTC

In het WTC in Amsterdam opende onlangs Stach Food. Het is alweer de 15 vestiging van deze goddelijke eetformule. Vanaf het eerste uur werkt Stach met Buscaglione.

Wie Stach Food nog niet kent: Stach is een heerlijke combinatie van restaurant, eetwinkel en buurtsuper, helemaal tjokvol met hoogwaardige producten en maaltijden: van huisgemaakte broodjes, soepen, hamburgers pizza’s, quiches, salades, worsten en wijnen, tot chips, chocolade en andere guilty pleasures.

Zwembad
In 2011 opende Stach Schaberg in Amsterdam zijn eerste eigen eetwinkel. Inmiddels heeft hij 15 vestigingen: 11 in Amsterdam, 3 in Utrecht en 1 in Overveen. Sinds kort kan ook iedereen die op de Zuidas of in het WTC werkt bij Stach terecht, dankzij de winkel op de begane grond van het WTC-gebouw, aan de Strawinskylaan.

‘Winkeltje spelen zit blijkbaar in mijn bloed’, aldus Stach zelf over het succes van zijn formule. Hij werkte voor twee verschillende foodretailers, maar miste invulling op het convenience-vlak: ‘In een steeds drukker wordende maatschappij hebben mensen nauwelijks meer tijd om dagelijks gezond te koken. Daar wilde ik een oplossing voor bieden.’ Wie bij Stach winkelt, hoeft nooit meer zelf te koken. ‘Stach staat voor makkelijk, vers en lekker veel keuze.’

Op zijn 9e solliciteerde hij bij het winkeltje van het lokale zwembad, dat hij tot zijn 18e elke zomer runde. ‘Tijdens mijn tweede baan bij een foodretailer, kwamen er steeds meer eigen ideeën op in mijn hoofd. Deze ideeën bleven maar komen en lieten me niet meer los. Dan kom je op een punt, dat je niet meer kunt ontkennen dat je eigenlijk moet gaan ondernemen.’ Inmiddels bestaat zijn bedrijf ruim 5 jaar en is Stach een hotspot voor alle foodies. Hier loopt het water je in de mond.

Vanaf het eerste uur werkt Stach samen met Buscaglione. ‘De pay off van Stach is ‘Stach weet wat lekker is’. De lekker smaak is een van de redenen om voor Buscaglione te kiezen. Onze klanten zijn zeer tevreden over onze koffie.’

www.stach-food.nl