NLEN

Zandvoort in zee met Buscaglione

Nieuwe eigenaar Bernhard van Oranje geeft circuit kwaliteitsimpuls

Buscaglione Espresso is de nieuwe koffieleverancier van Circuit Zandvoort. Het Italiaanse topmerk gaat de koffie verzorgen in de nieuwe restaurants van het circuit: Bernie’s Bar & Kitchen en Bernie’s Beach Club, het nieuwe strandpaviljoen dat deze zomer de deuren opent.

Daarnaast is Buscaglione de vaste koffieleverancier tijdens de vele race-events die op het circuit gehouden worden. Onlangs beleefden de Buscaglione-barista’s hun vuurdoop, toen meer dan 100.000 bezoekers Max Verstappen kwamen bewonderen tijdens de Jumbo Racedagen. Tijdens de events wordt ook in de vip-lounges en het mediacenter Buscaglione geschonken. Op Zandvoort werkt Buscaglione nauw samen met horeca-exploitant en conceptontwikkelaar Vermaat Groep. Vermaat bedacht de concepten van Bernie’s.

Beste f&b ter wereld
Met Buscaglione geeft de nieuwe eigenaar Bernhard van Oranje het circuit opnieuw een kwaliteitsimpuls. Eerder verbonden Heineken, Red Bull en Moët zich aan het circuit. Van Oranje – die zelf racet - nam het complex begin vorig jaar over met een zakenpartner. Hij wil het roemruchte circuit in de duinen opnieuw op de kaart zetten. Onlangs sprak hij de ambitie uit om de f&b van Zandvoort tot de beste van alle circuits wereldwijd te maken.