NLEN

Buscaglione sponsor van de Eredivisie

Buscaglione is de trotse sponsor van de Eredivisie Horeca, een netwerk van 40 toonaangevende horecabedrijven.

De ondernemers van de Eredivisie Horeca runnen zelfstandige bedrijven – vaak zijn het familiebedrijven – die onderscheidend zijn en een bovengemiddeld resultaat boeken. Onder hen winnaars van de Café Top 100 Groothuis in Emmen, Nobel op Ameland, en In de Karkol uit Maastricht, maar ook de jongste winnaar van de Terras Top 100 Het Hooihuis in Roosendaal. Het is een prachtig rijtje bedrijven waar Buscaglione zich graag aan verbindt.

Onlangs was op het prachtige landgoed Groot Warnsborn in Arnhem de presentatie van het magazine Aangenaam, met daarin 40 persoonlijke portretten van de Eredivisie-ondernemers.

De Eredivisie Horeca is een initiatief van Lenting en Partners, een bekend adviesbureau voor zelfstandige horecabedrijven. Ton Lenting: 'De Eredivisie is een bloemlezing van het beste dat de Nederlandse horeca te bieden heeft. De eigenaren houden niet van zeuren en leveren een positieve bijdrage aan hun omgeving. Ze gebruiken hun boerenverstand en hebben voldoende emotionele intelligentie om goed om te gaan met gasten en medewerkers.'

'Aangenaam', magazine van de Eredivisie Horeca, is te bestellen via www.lentingenpartners.nl