NLEN

Koninklijke espresso op Het Loo

Het weekend van 26 en 27 augustus verzorgt Buscaglione de koffie op een prachtig nieuw event: Royal Polo op paleis Het Loo. Internationale Polo teams strijden in deze unieke setting om de prestigieuze King’s Cup.

Paleis Het Loo heeft een rijke paardenhistorie. In deze koninklijke omgeving speelt zich Polo at the Palace af. 4 internationale polo-teams strijden om de prestigieuze King’s Cup. Het paleis biedt de ideale ambiance voor Royal Polo, want de meeste Polo paarden worden in de Koninklijke stallen ondergebracht. In het Stallencomplex van Paleis Het Loo is in plaats voor 88 paarden.

Tijdens het Royal Polo weekend is er een exclusieve Shopping Village op het gebied van lifestyle en kunst. Jacob Jan Boerma van driesterrenrestaurant De Leest zorgt ervoor dat het weekend een prachtig champagne, wine en food weekend wordt.

In deze unieke setting kunt u met zakenrelaties, vrienden, familie en kinderen genieten van het Polo spel in een stijlvolle, ongedwongen sfeer. Tijdens het hele weekend zijn het paleis, de barokke tuinen en de Koninklijke stallen voor alle bezoekers.

Dresscode: hoed
De dresscode is summer chic, waarbij zomerkleding voorzien wordt van een chic glamour tintje. Voor de dames is een hoed aanbevolen. Een kundig panel zal op de zaterdag en zondag de mooiste hoeden een waardering geven en aan het eind van de dag de Hat of the Day Award uitreiken. De jury begeeft zich incognito onder het publiek en zal naast de hoed ook oog hebben voor algehele elegantie en stijl.

Breng je eigen picknickmand mee en geniet van de actie op het veld tijdens Royal Polo at the Palace!

tickets: www.royalpolo.nl