Retourneren & ruilen

Retourneren en herroepingsrecht

Volgens het herroepingsrecht mogen producten binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggestuurd. Dit kan zonder opgave van redenen. De kosten van de retourzending komen wel voor uw eigen rekening. Alleen ongeopende verpakkingen kunnen aan ons worden geretourneerd.

Maak bij het retourneren of herroepingsrecht gebruik van het retourformulier. Vul het retourformulier compleet in en voeg het samen met de pakbon en/of factuur toe aan het terug te sturen pakket, indien mogelijk in de originele verzenddoos.

De producten kunnen worden teruggestuurd naar:

Espresso d’Italia Benelux B.V.
Buscaglione Espresso
t.a.v. Kansis
De Corridor 8
3621 ZB Breukelen

Indien de complete bestelling binnen 14 dagen na ontvangst wordt geretourneerd, dan zal het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele betaalde verzendkosten voor de heenzending, binnen 14 dagen, nadat de producten ook daadwerkelijk in ons magazijn zijn ontvangen, worden teruggestort.

Wordt een gedeelte van de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd, dan zal het aankoopbedrag van de goederen exclusief eventuele betaalde verzendkosten voor de heenzending, binnen 14 dagen, nadat de producten ook daadwerkelijk in ons magazijn zijn ontvangen, worden teruggestort.

Mochten wij de goederen onverhoopt niet ontvangen in ons magazijn en kunt u door middel van een bewijs van verzending aantonen dat de producten zijn teruggestuurd, dan zullen wij tot vergoeding overgaan.

Bij gebruik of beschadiging kunnen we kosten in rekening brengen voor de waardevermindering.

Zie ook onze Algemene Voorwaarden, herroepingsrecht

Ruilen

Het kan gebeuren dat u niet het juiste product heeft besteld. De verkeerd bestelde producten kunnen via de eerder genoemde retourprocedure met gebruik van het retourformulier aan ons worden teruggestuurd. Zie voor een verdere afhandeling het kopje 'retourneren'.

In de Buscaglione-shop kunt u vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen met daarin de juiste producten.

Om administratieve redenen vindt verrekening van de aankopen niet plaats.

 

Bedrijfsgegevens

Buscaglione Espresso is een handelsmerk van Espresso d’Italia Benelux B.V. 

Onze bedrijfsgegevens: 

Espresso d’Italia Benelux B.V. 
De Corridor 7 
3621 ZA Breukelen 
 

Tel: 0346-258002 
Mail: info@buscaglione.nl 
KvK: 08035206 
BTW: NL823456122B01 

Altijd als eerste op de hoogte 
zijn van onze ontwikkelingen?

Niks meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief om op 
de hoogte te blijven van leuke ontwikkelingen, aanbiedingen en acties.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram