The London Essence Co.

6 januari 2021

GERAFFINEERDE MIXERS VOOR HET TOPSEGMENT

Buscaglione introduceert de high end mixers van The London Essence, een range van elegante en zeer uitgebalanceerde mixers voor het topsegment van de horeca.

Met behulp van moderne distillatietechnieken, passie en de suggesties van vooraanstaande bartenders in Londen, creëert The London Essence zorgvuldig gekalibreerde mixers. Elke mixer van The London Essence bevat een gedistilleerde essence, om een unieke aromatische smaak te leveren. Alle mixers van The London Essence zijn caloriearm, met een natuurlijke zoetheid.

The London Essence Company werd opgericht in 1896 en vergaarde grote faam als distillateur van vruchten en andere plantaardige producten. Met The London Essence biedt Buscaglione een premium mixer voor (non-) alcoholische cocktails en aperitieven zoals bijvoorbeeld de populaire espresso-tonic. Een espresso-tonic is ideaal als aperitief of als non-alcoholische cocktail. De subtiel lichte mixers brengen het beste naar boven in premium spirits als gin, wodka, rum, tequila, cognac, etc. De collectie van The London Essence bestaat uit verschillende soorten tonics, gingers en sodas.

Original Indian Tonic

Onze knapperige, sprankelende tonic gaat een stap verder dan het traditionele citrusprofiel, niet alleen met citroenschil-extract, maar ook met aromatische calamansi, koudgeperste limoenolie en een subtiele vleugje chinotto.

Grapefruit & Rosemary Tonic

Een combinatie van cold pressed grapefruitolie en gedistilleerde essence van rozemarijn, met een vleugje kinine. Deze tonic past goed bij citrus gebaseerde gins en - als je wat avontuurlijker bent - ontdek hoe het de bitterheid van aperitieven complimenteert.

Bitter Orange & Elderflower Tonic

Een mix van etherische olie uit de schil van de sinaasappel, een gedistilleerde essence van vlierbessen en een vleugje kinine. Combineer deze tonic met gin’s waar de jeneverbes de boventoon voert, druiven- of rogge vodka's en, wat innovatiever, met reposado tequila’s.

Delicate Ginger Ale

Een nauwkeurige balans van geweekte gemberwortel met gedistilleerde essences van anijszaad en venkelzaad. Combineer deze Ginger Ale met blended whisky’s of probeer het eens met cognac.

Spiced Ginger Beer

Met drie varianten van gember aanwezig, geniet je van de frisheid van gembersap, de kruiden van gemberextract en een gemberdistillaat voor die heerlijk geurige topnoot. Deze rijke, volle smaak wordt aangevuld door de subtiele fruitigheid van zwarte bessen afkomstig van Brewers Gold Hops, wat resulteert in een zoet, verwarmend en goed afgerond smaakprofiel.

White Peach & Jasmine Crafted Soda

We hebben onze kenmerkende smaaklaagtechniek gebruikt om deze elegant vervaardigde frisdrank samen te stellen, met sap afkomstig van witte perziken, geplukt op hun rijpste en een jasmijnbloesemdestillaat voor een aromatische bloemige topnoot.

Rhubarb & Cardamom Crafted Soda

Deze ambachtelijke frisdrank bevat een complexe combinatie van ingrediënten, waaronder sap gewonnen uit de beste Malinova-rabarber en kardemomdestillaat, dat verder wordt versterkt door de toevoeging van kardemomolie, voor een bijzonder geurige topnoot. Zo'n ensemble van smaken resulteert in een ronde, vanilleachtige afdronk, die doet denken aan bessen en kruiden.

Soda Water

Koolstof wordt niet één keer, maar drie keer gefilterd om de minerale variaties die vaak aanwezig zijn in ander frisdrankwater te minimaliseren, deze mixer heeft een soepel, consistent smaakprofiel.

Vergelijkbaar

Witte Koffie

Witte koffie Koffie met melk. Er zijn in de loop der tijd veel koffie-met-melk varianten ontstaan. En als je dan als gast iets bestelt, heb je meestal een verwachting. Het is de kunst van de barista om ervoor te zorgen dat een gast krijgt wat ‘ie in gedachten heeft. Cappuccino...

Lees verder
KOFFIE NEXT LEVEL

Gewoonte? Of koffie next level. Hoe wordt er koffie gedronken in Nederland? Dat verschilt al per regio. Een perfect bereide Italiaanse espresso die klein oogt wordt bijvoorbeeld in onze hoofdstad beter ontvangen dan in het zuidelijke deel van de randstad. Hier zal een koffie met weinig volume eerder aandoen als...

Lees verder
Perfect melkschuim

Dé perfecte melkstructuur bereik je zo... Stel je voor, je hebt net een berg beklommen en voor je zie je een zijdezacht wolkendek. Ken je dat gevoel dat het er zo uitnodigend zacht uitziet dat je erin wil springen? Die zachtheid wil je in een cappuccino of andere koffie met melk terug proeven. Een zijdezacht...

Lees verder

Eindeloze mogelijkheden

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Of heb je een andere wens of vraag? Vul dan in het contactformulier de gegevens van jouw horecaonderneming in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!

Altijd als eerste op de hoogte 
zijn van onze ontwikkelingen?

Niks meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief om op 
de hoogte te blijven van leuke ontwikkelingen, aanbiedingen en acties.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram